Algemeen:

Home

Contact

Partners

Referenties

Tarieven

Nieuwsbrief

Tools

Actueel

Sitemap

Disclaimer


Bureau Braam werkt o.a. samen met de volgende partijen:

YourMailingListProvider (YMLP) is een webbased tool waarmee je eenvoudig professionele email nieuwsbrieven en actiemailings kunt maken en versturen, de resultaten direct online kunt bekijken en al je contacten kunt managen. Daarnaast kun je documenten uploaden, notities aan contacten toevoegen en de complete contacthistorie van personen en bedrijven in jouw contactmanager bekijken. YMLP is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in het MKB met een bestand tot 100.000 relaties of contacten. Bijvoorbeeld groothandels, makelaarskantoren, winkels, advocatenkantoren, tandartsen, designbureaus, verenigingen en horeca-gelegenheden. Bureau Braam maakt dankbaar gebruik van deze tool en kan u alle ins- en outs hierover vertellen.

TradeDoubler is een mondiale, resultaatgerichte digital marketingonderneming die een uitgebreide reeks producten en diensten aanbiedt, waarmee jij je ROI kunt optimaliseren. TradeDoubler kent een wereldwijd bereik met lokale kantoren in 18 Europese landen en in Japan (hoofdkantoor in Zweden). De digital marketingteams van TradeDoubler streven ernaar de prestaties van jouw digitale marketingactiviteiten te optimaliseren. Of je nu brand awareness of directe respons wilt genereren, TradeDoubler heeft de relevante expertise en technische capaciteit in huis om je te helpen jouw online doelstellingen te realiseren. Met een brede ervaring op zowel Europees als lokaal niveau en een specialistische, uitgebreide marktkennis ondersteunt TradeDoubler meer dan duizend adverteerders van Europa met het behalen van hun online verkoopdoelstellingen. Bureau Braam begeleidt je in het proces, gedrieën komen we zeker tot succes!

iMHO biedt traffic service (materiaal testen, order entry, inboeken adplacements, uitsturen tags, status rapportage bij start campagne), admanagementsystemen (Doubleclick (Dart For Advertisers, Dart For Publishers, Dart Mail), Checkm8, Facilitate Digital, Realmedia, Falk Mail Solutions, Admeta, Atlas en Google Ad Manager), rapportages (bij start van de campagne, tussentijdse resultaten en eindresultaten), support, creative hosting, educatie en training. iMHO is een internationale organisatie met een ruime capaciteit, kennis van zaken, een 24/7 service, gunstige tarieven, tailormade diensten, heldere rapportages, lokaal management en een naadloze intergratie met opdrachtgever. Bureau Braam schakelt iMHO in op het moment dat onze eigen capaciteit even niet toereikend is of bij complexe vraagstukken. Maar als klant merk je daar niets van, wij blijven jouw aanspreektpunt!

Ravion ontwikkelt, stimuleert en implementeert ondernemerschap binnen organisaties. Ravion werkt met de ondernemer en zijn of haar medewerkers aan de optimalisering van commerciële en financiële processen en creëert hiermee teams die een winstbijdrage leveren voor de organisatie. Door gebruik te maken van een unieke mix van trainen, coachen en communicatieve middelen zorgt Ravion dat toekomstgericht ondernemerschap met succes in de organisatie wordt geïntegreerd. Kennis en vaardigheden zijn te trainen, maar krijgen pas toegevoegde waarde als ze volledig zijn afgestemd op het unieke aanwezige potentieel in de organisatie, maatwerk dus! Ravion is geen organisatie met consultants die waarde hechten aan rapporten en theorieën, maar werkt samen met mensen aan concrete resultaten, Ravion doet! Bureau Braam kan Ravion van harte aanbevelen.