fbpx

Tools

 

Search Engine Spider Simulator

Met onderstaande tool kun je nabootsen hoe een zoekmachine robot jouw website ziet. Met name als je veel plaatjes gebruikt in plaats van teksten, kan dat weleens tegenvallen… Bureau Braam helpt je door eerst een analyse van jouw website te maken. Vervolgens praten we je geen nieuwe website aan, maar geven we aanbevelingen hoe je met een paar simpele aanpassingen de bestaande website vanuit zoekmachine-optimalisatie oogpunt kunt verbeteren (waarbij we het gebruikersgemak niet buiten beschouwing laten).

Search Engine Spider Simulator

Geef een URL om te spideren

Backlink Summary

Deze tool geeft je een overzicht van de backlinks van je ‘concurrenten’. Backlinks zijn linkjes die naar jouw website verwijzen, ook wel bekend als Inbound links (IBL’s). Het aantal backlinks is een indicatie van de populariteit of belangrijkheid van die website. Backlinks zijn belangrijk voor SEO omdat sommige zoekmachines, en in het bijzonder Google, meer ‘krediet’ geven aan sites die een flink aantal qualitatieve backlinks hebben, en beschouwen dergelijke sites relevanter dan andere in de resultatenpagina die verschijnt na een zoekopdracht.

Backlink Summary

Domeinnaam

Let op: resultaten kunnen verschillen als www. als prefix wordt gebruikt

Keyword Density Checker

Keyword Density is het percentage van verschijnen van jouw zoekwoorden in verhouding tot de rest van de tekst op de webpagina. Het is belangrijk dat belangrijke zoekwoorden een goede keyword density hebben om goed te kunnen ranken in zoekmachines. Deze tool crawled de opgegeven URL, extraheert daarbij de tekst zoals een zoekmachine dat doet, verwijdert de gebruikelijke stopwoorden en analyseert de density van de zoekwoorden. Het resultaat wordt in een zgn. keyword cloud weergegeven. Dit is een visuele weergave van de zoekwoorden die op een site worden gebruikt, waarbij zoekwoorden met een hoge density in een groter font worden weergegeven. Idealiter verschijnen jouw belangrijkste zoekwoorden in een groter lettertype aan het begin van de wolk.

Keyword Density Checker

Voer een URL in om te analyseren

Call Now Button