Wie is Bureau Braam precies?

 

Bureau Braam werd in juli 2008 opgericht en wordt geleid door Erik Braam, een online marketeer in hart en nieren en derhalve een ervaren adviseur op het gebied van Online Marketing in het algemeen en Online Media in het bijzonder. Erik is sinds begin jaren negentig werkzaam als media-adviseur. Begin 2000 maakte hij de overstap naar het online medialandschap.

Voordat Erik zijn eigen bureau startte, heeft hij veel ervaring opgedaan bij grote mediabureaus. Meest recentelijk werkte Erik als Manager Online Advertising bij Onetomarket, het interactieve mediabureau in Arnhem. Voor zijn functie bij Onetomarket werkte Erik als Digital Media Director bij Zed digital, onderdeel van Zenith Media in Amstelveen, als Client Service Manager bij het Nijmeegse zoekmachine-marketingbureau Checkit en was hij Online Advertising Manager bij Kobalt, eveneens in Amstelveen.

Vanaf 2000 heeft Erik een bijdrage geleverd aan IAB Nederland, het Interactive Advertising Bureau. Daar was hij o.a. als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van IAB Nederland.

Sinds 1 augustus 2008 staat Bureau Braam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn we actief deelnemer aan Open Coffee Arnhem. Tot slot zijn we aangesloten bij de Communicatie Kring Arnhem en Goede Gasten, een netwerk van getalenteerde freelancers.

Call Now Button